Reteta biscuiti de casa cu nuca de cocos

Reteta biscuiti de casa cu nuca de cocos
Reteta biscuiti de casa cu nuca de cocos

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

9m

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• unt calitativ – 310 g
• zahar tos – 200 g
• sare – 1/4 lingurita
• faina de cozonac – 520540 g
• esenta de cafea – 1 lingura
• oua – 2 buc.mai mari
• fulgi de cocos

Mod de preparare


• incingeti cuptorul la 180 de grade
• untul trebuie sa fie la temperatura camerei
• amestecati-l cu zaharul pana devine pufos
• separati galbenusurile de albusuri si adaugati galbenusurile peste zahar si unt
• adaugati esenta de cafea si sarea si folositi un mixer pentru a amesteca compozitia
• cerneti faina si adaugati-o treptat compozitiei, amestecand constant cu mixerul, pe viteza mica
• umpleti aparatul pentru biscuiti Marcato Biscuit cu aluatul si faceti discuri sau alte diverse forme pe o tava cu hartie de copt, lasand cca 3-4 cm distanta intre biscuiti
• presarati fulgii de cocos pe deasupra
• introduceti in cuptor pentru 6-9 minute, pana devin aurii (nu maro)
• scoateti din cuptor si lasati-i sa se raceasca

Pofta buna!